Kategoria(t): Nukelle

Nuken trikoomekko pitsillä

Trikookangas löytyi Tampereen Eurokankaasta, mutta siellä ei ollut ollenkaan pitsinauhaa. Sattumalta sitä löytyi Prisman askartelutarvikeosastolta. Vielä 1990 luvulla pitsinauhaa oli kaikissa kangaskaupoissa, nyt sitä saa etsimällä etsiä. Huomasin nyt jälkikäteen, että verkkokaupassa kankaita.com on monenlaisia ihania koristenauhoja, sekä pitsiä, että kirjottua ja muitakin.

Ajattelin kyllä alunperin käyttää pitsiä muunlaiseen nukenvaatteeseen, mutta kokeilin sitä tähän mekkoon. Kyllä se tämän kankaan lumimaisemaan sopii ja muutenkin nukenvaatteissa voisi käyttää mielikuvitusta enemmänkin. Mekon kaava on lainakirjasta ’Nuken omat vaatteet’. Kiinnitys on takaa tarranauhapaloilla. Yläosa on ommeltu kaksinkertaisena, helma yksinkertaisena.

trikoomekko

Muita itseommeltuja nukenvaatteita täällä

Tekijä:

Harrastajan käsitöitä, kuvia, piirroksia ja maalauksia: www.tainan.blog

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.