Kategoria(t): Vesivärimaalaukset

Päärynäpuun oksa – vesivärimaalaus

Maalasin tämän vesiväriharjoituksen vuonna 2016. Mallina käytin jonkin puutarhalehden valokuvaa. Yksinkertaistin taustaa, niinkuin yleensä teen. En oikeastaan koskaan ole maalannut täysin samanlaista kuvaa, kuin mallikuvassa on. Täydellinen kopioiminen olisi puuduttavaa, on hauskempaa lisätä omaa mielikuvitusta maalaukseen. Esim. henkilökuvissakin muutan usein vaatteen tai jopa hiusten väriä siitä, mitä ne oikeasti ovat, en pelkästään huvikseni, vaan koska mielestäni jokin toinen väri sopii maalauksen väreihin paremmin. Näin ei voisi tietenkään tehdä ’virallisessa’ muotokuvassa, jos joku sellaisen tilaisi. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että kuvan mallin täytyisi värjätä hiuksensa tai pukeutua eri väreihin, kyse on vain maalauksen väreistä.

Vesivärimaalaus ’Päärynäpuun oksa’

Tekijä:

Harrastajan käsitöitä, kuvia, piirroksia ja maalauksia: www.tainan.blog

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.