Kategoria(t): Digitaaliset piirrokset

Mandala ’Valo’

Piirsin Adoben Illustratorilla noin 20 mandalan tapaista kuvaa viime vuonna 2019. Tässä alla on niistä yksi ja tällä sivulla on muutama lisää. Tuolla sivulla kerron myös, mitä mandalat alunperin ovat olleet. Nämä minun mandalat eivät toteuta mitään perinteisten mandaloiden kuvioita. En suunnitellut mandalapiirroksia etukäteen, vaan annoin intuition viedä piirtokynää. Tämän mandalan nimi on ’Valo’.

Symbolina tässä ja monissa muissakin mandaloissani on ’Uuden Alku’. Uuden alkua tässä mandalassa symboloivat mm. kukat, siemenet ja auringon keltainen väri. Kaikkien mandaloideni yhteinen symboli on ’Rauha’.

Näiden piirtäminen oli niin hauskaa, että olisin voinut tehdä näitä vaikka sata. Olen kehystänyt osan mandaloista ja oli tarkoitus pitää näistä pieni näyttely nyt keväällä, mutta korona sotki ne suunnitelmat.

Copyright © Taina

Tekijä:

Harrastajan piirroksia, maalauksia, käsitöitä ja kuvia: www.tainan.blog

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.