Kategoria(t): Tampere City

Rakennustyömaan suojapeite – Construction site cover

Näin tällaisen suojapeitteen ensimmäistä kertaa, mutta ehkä nämä ovat muualla päin maailmaa tavallisia. Peitettä nostetaan ylemmäs sitä mukaan, kun rakennus valmistuu korkeammaksi. Mielestäni se on aika hieno keksintö, suojaa rakennustyömaata sateelta.

I saw this kind of cover for the first time, but maybe these are common elsewhere in the world. The cover will be raised higher as the building is completed higher. I think it’s a pretty great invention, protecting the construction site from rain.


Tekijä:

Harrastajan käsitöitä, kuvia, piirroksia ja maalauksia: www.tainan.blog

6 vastausta artikkeliin “Rakennustyömaan suojapeite – Construction site cover

  1. En ollut nähnyt tuollaista. Ehkä ohi olen kulkenut mutta en ole hoksannut mistä on kyse, tai siis on ollut silleen sopivasti rakennus peitossa ettei ole tuota nostamista tullut ajatelleeksi. Kiitos kun näytit. Just tällaisista postauksista mä tykkään missä on uutta ja ihmeellista tarjolla. Itsekin yritän näyttää ja kertoa uudesta ja ihmeellisestä mitä olen nähnyt. Saattaa tietysti olla jo koko muulle maailmalle ihan arkipäivää mutta . . . .

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.