Kategoria(t): Käsintehtyä

Naisten sukat ’Marraskuu’ – Women’s Socks ’November’

Tein nämä sukat jäännöslangoista ja kuviot suunnittelin sitä mukaa kun neuloin, samalla kun katselin TV:tä. Annoin sukille nimeksi ’Marraskuu’.

Ihanaa, kun alkoi TV-sarja ’Kaikenkarvaiset ystäväni’, joka pohjautuu James Herriotin kirjoihin. Mielestäni tämä uusi sarja on parempi kuin aiemmin tehty, mutta kirja (1972) on kuitenkin Tv-sarjoja parempi. Kirjassa nähdään kaikki James Herriotin näkökulmasta, mutta sarjassa katsomme niitä ulkopuolisen silmin. Sarjassa on nyt vain 7 jaksoa, mutta se jatkuu myöhemmin. James Herriot kirjoitti rakkaudella ja huumorilla ja siksi hänen kirjansa ovat sydäntälämmittäviä. Kauniit maisemat tulevat tietysti Tv sarjassa enemmän edukseen, kuin kirjassa kuvailtuina.


I made these socks out of the remnant wires and designed the patterns as I knitted while watching TV. I named the socks ’November’.

I love it when the TV show ’All Creatures Great and Small’ began, based on the books of vet James Herriot. I think this new TV serie is better than what was done before, but the book (1972) is better than TV series. The book sees everything from James Herriot’s point of view, but in the series we look at them through the eyes of an outsider. There are now only 7 episodes in the series but it will continue later. James Herriot wrote with love and humor and therefore his books are heartwarming. Beautiful scenery, of course, comes in more favor in the TV series than described in the book.


Tekijä:

Pictures, handicrafts, drawings and paintings by a Finnish enthusiast. Tamperelaisen harrastajan käsitöitä, kuvia, piirroksia ja maalauksia. www.tainan.blog

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.